Maanstand

CURRENT MOON

Buienradar

Kom naar Carp Zwolle 2011 op 5 & 6 februari in de IJsselhallen en ontvang volledig gratis de veertig pagina tellende Carp 2011 Special van Spiegel Magazine. De Special wordt (exclusief) uitgedeeld aan alle bezoekers van Carp 2011

1

10 Winter Tips    Etienne Gebel

Het koudste jaargetijde is nog niet voorbij. De lage watertemperaturen hebben een negatief effect op de activiteit van de karpers. Hun stofwisseling staat op een laag peil en daarom eten de vissen maar weinig en zijn de aasperiodes kortstondig. Het kan zelfs gebeuren dat de karpers een hele lange periode inactief zijn. Lange wachttijden moet je incalculeren, maar voor de warme kachel vang je sowieso geen karper! Dankzij de volgende 10 tips van Etienne Gebel ben je goed voorbereid en vergroot je de kans om een prachtige ijskoude karper in je handen te mogen houden.

2

Top Tips voor koude karpers    Bart van den Hurk

Bij lagere  watertemperaturen is het een stuk lastiger om een karper aan de schubben te komen. In de maanden Oktober tot en met April azen karpers immers minder regelmatig en ook trager, waardoor ze zich moeilijker laten vangen. Door de jaren heen heeft Bart van den Hurk regelmatig een koude karper weten te verleiden. Lees welke  aanpassingen hij doet om succesvol te kunnen zijn.

3

Asis = 4x beter    Roelof Schut

Met een visveilig systeem wordt een loodsysteem bedoeld, waarbij de karper na lijnbreuk met slechts een onderlijn blijft rondzwemmen. Roelof Schut ontwikkelde voor JRC het Asis systeem. Asis is een visveilig inline loodsysteem voor gebruik in combinatie met relatief stugge leaders zoals Snide leaders, leadcore en de nieuwe getaperde leaders van JRC.

4

Naast bovenstaande artikelen is er ook een heuse beursplattegrond en al het beursnieuws terug te vinden in de Carp 2011 Special.

Laatste 2 uitgaven

Banner
Banner

Advertenties

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner